False shallow areas ?!

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

False shallow areas ?!

Post by SBunge on Tue Sep 02, 2014 2:26 pm

Why do I get sometimes false shallow areas in open water?...and sometimes not? Also when I import Side imaging data it says "wronge beam buddy" but is doing it anyways!?


SBunge

Posts : 3
Join date : 2014-09-01

Back to top Go down

Re: False shallow areas ?!

Post by Humminbird_greg on Tue Sep 09, 2014 1:49 pm

How shallow are you talking about here?
Are these present in the original data?
Could they be where the unit has lost the bottom reading for some reason?

Humminbird_greg

Posts : 4
Join date : 2014-08-19
Location : Eufaula, Alabama, U.S.A.

Back to top Go down

Re: False shallow areas ?!

Post by SBunge on Tue Sep 09, 2014 3:01 pm

Those are zero depth marks,...so far I can only delete complete tracks whit those but the remove all zero depths function does not seem to work (does not do anything).

If I than avoid the tracks with those false readings I still have the maps in my lake master file.
What do i need to remove from my card to start a map completely over?
What files have to be there to restore the original file system on the SD-card?

Thanks

Steffen

SBunge

Posts : 3
Join date : 2014-09-01

Back to top Go down

Re: False shallow areas ?!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum